Leidse grachten
Ervaar de stadse grachten

Zoek een uitjeophetwater

Bekijk een stad eens vanaf het water en vaar door de grachten in een van de vele Nederlandse steden die dit typische systeem van waterwegen nog hebben. Vanaf het water ziet zelfs een stad die je heel goed kent er opeens heel anders uit.

De meest bekende vorm om dit te doen is misschien nog steeds wel de rondvaartboot met gids, tegenwoordig in vele varianten mogelijk. Maar je kunt de grachten ook doorvaren in een sloep of roeiboot.

Staat het zelf bewegen je aan dan kun je ook op een waterfiets stappen of in een kano, en tegenwoordig is ook het suppen (stand up paddling) door de grachten een geliefde activiteit. Laat je informeren door een gids of varen door een stuurman of ontdek zelf de mooiste route en de leukste bezienswaardigheden en plekjes om aan te leggen voor een pauze of een terrasje.

Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Voor een bijzonder uitje op het water vaar je met vrienden, familie of collega’s over de wateren van Den Haag, terwijl je geniet van een unieke ervaring en de perfecte combinatie van varen, goed gezelschap en de omgeving.
€ 175,00 per uur
Maximaal 40 personen
Geniet in stijl van een bijzondere en mooie vaartocht over de Amsterdamse wateren in een luxe sloep of salonboot. Voor een borrel, receptie, feestje, diner of familie samenzijn zal een van deze boten je zeker bekoren.
Vanaf € 50,00 per boot
Maximaal 7 personen per boot
Bekijk Amsterdam vanaf het water, geniet van de bedrijvigheid langs en op de grachten, leg aan voor een terrasje en laat de stad aan je voorbij glijden. Het leven kan soms zo simpel zijn. Huur een bootje en ga varen.
€ 37,00 tot € 48,00 per persoon
Vanaf 24 personen
Wij hebben verschillende mogelijkheden voor prachtige, actieve en gezellige sloepentochten over de Kagerplassen, rondom en door de binnenstad van Leiden. Vaar met behulp van de GPS een mooie route en geniet van het landschap vanaf het water of beleef een meer actieve tocht gecombineerd met opdrachten.
€ 49,00 per persoon
Maximaal 50 personen
Voor een heerlijk Amsterdams meezing avontuur vaar je mee met René. Met de Amsterdamse grachten als decor wordt dit een boottocht vol muziek, emotie en gezelligheid.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties