Zoek een uitjeophetwater

Bekijk een stad eens vanaf het water en vaar door de grachten in een van de vele Nederlandse steden die dit typische systeem van waterwegen nog hebben. Vanaf het water ziet zelfs een stad die je heel goed kent er opeens heel anders uit.

De meest bekende vorm om dit te doen is misschien nog steeds wel de rondvaartboot met gids, tegenwoordig in vele varianten mogelijk. Maar je kunt de grachten ook doorvaren in een sloep of roeiboot.

Staat het zelf bewegen je aan dan kun je ook op een waterfiets stappen of in een kano, en tegenwoordig is ook het suppen (stand up paddling) door de grachten een geliefde activiteit. Laat je informeren door een gids of varen door een stuurman of ontdek zelf de mooiste route en de leukste bezienswaardigheden en plekjes om aan te leggen voor een pauze of een terrasje.

€ 37,00 tot € 48,00 per persoon
Vanaf 24 personen
Wij hebben verschillende mogelijkheden voor prachtige, actieve en gezellige sloepentochten over de Kagerplassen, rondom en door de binnenstad van Leiden. Vaar met behulp van de GPS een mooie route en geniet van het landschap vanaf het water of beleef een meer actieve tocht gecombineerd met opdrachten.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Voor een bijzonder uitje op het water vaar je met vrienden, familie of collega’s over de wateren van Den Haag, terwijl je geniet van een unieke ervaring en de perfecte combinatie van varen, goed gezelschap en de omgeving.
Vanaf € 50,00 per boot
Maximaal 7 personen per boot
Bekijk Amsterdam vanaf het water, geniet van de bedrijvigheid langs en op de grachten, leg aan voor een terrasje en laat de stad aan je voorbij glijden. Het leven kan soms zo simpel zijn. Huur een bootje en ga varen.
€ 45,00 per persoon
20 tot 100 personen
Roeien op een unieke locatie in Amsterdam namelijk 'De Amstel'. Geniet van het dit mooie stuk van onze hoofdstad tijdens een uniek uitje!
€ 44,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Dit heerlijke water-uitje vindt plaats op de grachten van Den Haag of Rotterdam waar je al varend in een sloep de leukste opdrachten uitvoert om de meeste punten te halen.
€ 175,00 per uur
Maximaal 40 personen
Geniet in stijl van een bijzondere en mooie vaartocht over de Amsterdamse wateren in een luxe sloep of salonboot. Voor een borrel, receptie, feestje, diner of familie samenzijn zal een van deze boten je zeker bekoren.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest