starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Exclusieve vaardagtocht met Luxe Sport Jacht

Wat ga je doen

Wat een heerlijke ontspannen dag gaat u (er)varen met het 15 meter lange superluxe sportjacht `t Seepaert.

Deze onvergetelijke dag aan boord van dit sportjacht zal u zich nog lang herinneren. Als enthousiaste Captain van t Seepaert deel ik graag deze onvergetelijke ervaringen op het water met uw selecte gezelschap, onder het genot van lekkere hapjes en drankjes geserveerd door onze hostess en genietend van de prachtige uiterwaarden ven rustieke havenstadjes aan de Maas.

Er wordt over de maas gevaren door Brabant en Gelderland naar diverse havenstadjes zoals Grave, Ravenstein, Kerkdriel Heusden en Den Bosch.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01