starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Partyboten

Lekker feesten op en partyboot

Vier jouw feest op een partyboot

Familiedag, bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Als alle gasten aan boord zijn, gaan de trossen los en kan het feest beginnen. Terwijl er een mooie route gevaren wordt, genieten jullie van muziek, lekkere hapjes en drankjes en ander entertainment.

Stap aan boord van een partyboot in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort of Utrecht om van jouw feestelijke gelegenheid wel iets heel bijzonders te maken.

Ideaal om je van de ene naar de andere plek te laten vervoeren of voor een gezellige dag of avond op het water. Het is trouwens ook goed feesten op een aangemeerde partyboot dus ook bij slecht weer gaat het feest gewoon door.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Als je een uitje op het water wilt combineren met een echt Amsterdams feestje dan is een tocht over het IJ met de Amsterdamse feestboot MS De Jordaan een hele goede keuze. Hiervan raak je gegarandeerd in Amsterdamse sferen.

Prijs
Vanaf € 79,50 per persoon
Aantal
2 tot 140 personen
Locaties
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001uitjesophetwater

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01