starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Sloepentocht rondom Leiden en de kagerplassen

Wat ga je doen

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor prachtige, actieve en gezellige sloepentochten over de Kagerplassen, rondom en door de binnenstad van Leiden. Vaar met behulp van de GPS een mooie route en geniet van het landschap vanaf het water of beleef een meer actieve tocht gecombineerd met opdrachten.

Ook een echte game kan gespeeld worden tijdens het varen met behulp van een speciaal ontwikkelde game app op de tablet die ieder team meekrijgt. Even van de boot af voor een versnapering of voor een andere activiteit? Dat kan ook. Bezoek een museum in Leiden of maak een Vespa- of Solextocht. Zo kan een programma samengesteld worden dat perfect aansluit bij de wensen van jouw familiedag, vrijgezellendag of bedrijfsuitje.

Voorbeeldprogramma Sloepentocht:

  • 13.30 uur Ontvangst met koffie / thee / fris (lunch ook mogelijk) op de startlocatie
  • 14.00 uur GPS sloepentocht (verkenningstocht) Kagerplassen en/of Leiden
  • 17.00 uur Alle sloepen zijn weer binnen. Aanvang borrel
  • 18.00 uur Opening BBQ buffet
  • 20.00 uur Einde

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01