Zoek een uitjeophetwater

Hijs de zeilen, luister hoe de wind bezit neemt van de zeilen en zoef door het water op een zeilboot over een van de Nederlandse wateren. Voel de wind en de golven en vaar de boot in samenspel met de elementen.

Zeilen kan in allerlei varianten, op een grote boot met een groot gezelschap of in veel kleinere groepen of zelfs individueel. Kies ervoor om zelf de boot te bemannen en te besturen of om dit over te laten aan een ervaren kapitein en zijn bemanning en geniet van de ervaring van het zeilen.

Vaar over de wadden, de Friese meren, het IJsselmeer of de Kager of Loosdrechtse plassen. Op het gebied van catering, tochten met overnachting of een combinatie met andere activiteiten is veel mogelijk, waardoor je het de perfecte zeilervaring kunt maken, die jouw gezelschap voor ogen heeft.

Vanaf € 45,00 per persoon
2 tot 75 personen
Mogelijk vanaf elke geschikte locatie i.o.m. met ons.
De wind in de zeilen, de zon op je gezicht en je vrienden, collega’s of familie om je heen voor een goed gesprek, plezier of teambuilding. Zo zeil je op een zeiljacht of platbodem een heerlijke groepsuitje tegemoet.
Vanaf € 16,25 per persoon
3 tot 15 personen
Huur een zeilboot en zeil weg de Mooie Nel op. Ontspan en geniet van de omgeving en de zeilervaring. Voor de rustige zeiler is er de Volksboot en voor de meer actieve zeiler is de Pico Laser zeer geschikt. En voor kinderen die de fijne kneepje van het zeilen nog verder onder de knie moeten krijgen, is er de Optimist.
€42,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Kom met je groep een dagdeel aan boord van een of meerdere prachtig skûtsjes en beleef een heerlijke tijd op het water. Maak het zo actief als je zelf wilt: laat je varen terwijl je geniet van de omgeving, lekker weggezakt in een zitzak met een lekker drankje of beman samen met de schipper en zijn maat de boot en help met het zeilen. Aanleggen voor een activiteit aan de wal kan ook.
Vanaf € 75,00 per persoon
15 tot 150 personen
Diverse opstapplaatsen in Noord-Holland en Flevoland
Ervaar in de sfeer van toen met het comfort van nu een unieke VOC zeilbelevenis. Dit is echt een ‘Once in a lifetime experience’! Zeilschip Bounty behoort tot de 5 mooiste traditionele zeilschepen van Nederland. Dit luxe, dwarsgetuigde, zeilschip is ideaal voor dag- en avond vaartochten. Zeilschip Bounty biedt ruimte voor groepen van 15 tot maximaal 50 personen en afgemeerd zelfs tot 85 personen.
Vanaf € 49,00 per persoon
Vanaf 9 personen
Een hele dag zeilen of zelfs met een overnachting aan boord of aan de wal erbij. Dat zorgt voor een echte zeilexperience. Ervaar dit met een groep familie of vrienden of als bedrijfsuitje of bied het aan klanten aan. Vaar over de Friese wateren, begeleid door een ervaren schipper.
Op aanvraag
Vanaf 20 personen
Combineer een mooie zeiltocht met een spannend interactief spel en je hebt een geweldig uitje op het water. Sportief en gezellig bezig met de vriendengroep, de collega’s of familie. Stap in de zeilboten en zeil weg. Zelf varen of met een schipper, het kan allebei.